14 Ontwerp Tips Website

Dan hadden we laatst het probleem dat de images niet meer te zien waren Na een hoop puzzelen ontdekt dat het aan de Plugin Wordfence lag. Het plaatste een .htaccess bestand in de map ‘uploads’ (public_html -> wp-content -> uploads)

WordPress Leesvoer

Volledig SSD, onbeperkt dataverkeer en free of charge SSL. Webhosting Voor iedere web site een geschikt hostingpakket Joomla internet hosting Voordelige hosting voor Joomla! Drupal hosting WordPress hosting Betrouwbare webhosting voor je Drupal website OpenCart hosting Betrouwbare hosting voor je OpenCart webshop

Domeinnaam prijzen Lage tarieven voor registratie en verlenging Webhosting is het fundament van een goede en stabiele website woocommerce. Kies daarom voor snelle, betrouwbare én voordelige hosting van Alfahost.

Thema

Bedankt voor je terugkoppeling Paul, fijn dat het allemaal goed werkt nu 🙂 © Bob de webbouwer | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden Ieder on-line idee begint bij de registratie van een domeinnaam. Kies uit honderden extensies en je bent binnen 30 minuten on-line.

‘pages’ moeten zijn, of allebei? Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee maar met deze plugin lijkt dat wel mogelijk te zijn. Kun je eventueel weer verwijderen als de klus is geklaard 😉 Wel eerst een backup van de database maken natuurlijk. We gaan deze plugin onderzoeken.

Hoofdstuk 12 : WordPress updaten Vraag direct een vrijblijvende offerte aan inmiddels hebben we in wp_config.php: define(‘wp_post_revisions’, 5); Echter we kunnen nergens vinden hoe we de bestaande revisions / revisies kunnen verwijderen. 2e vraag: is ‘post’ voldoende of zou dat bv.

Het zou toch een soort standaard moeten zijn in WP om de database te kunnen beheersen? beetje vreemd is dat de som voor en na een vreemde uitkomst geeft: De: define(‘wp_post_revisions’, 15); werkt nu ook prima en is makkelijk aan te passen

Hosting WordPress Website

hetzelfde .htaccess bestand staat al in de hoofdmap public_html en hoort daar ook. Nadat we deze uit de uploads hadden verwijderd waren de images wordpress webshop direct weer te zien. Wellicht heb je iets aan onze ervaring,

  • In eerste instantie zie je de meest recente pagina’s.
  • Je komt nu op een pagina uit die er ongeveer zo uitziet als op de pagina hieronder.
  • Ik zal je uiteraard uitleggen hoe het werkt.
  • Je kunt er verschillende dingen aanpassen.
  • Om het menu van je WordPress web site aan te passen kun je naar “Weergave -> Menu” gaan in het WordPress beheerdersgedeelte.

De laagste domeinnaamprijzen van Nederland en België! Domeinnaam registreren Kies uit honderden extensies tegen lage prijzen