De Apple Watch

Als u ‘Appondersteuning’ niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID bent ingelogd. appstore Scrol naar het gedeelte ‘Beoordelingen en recensies’ en tik vervolgens op ‘Appondersteuning’.

De producten van Apple gebruiken toon­aangevende technologie om apps tot leven te brengen. Er gaat een wereld aan nieuwe mogelijk­heden voor je open.

Meer Informatie Over Je Apple Watch

Veeg naar rechts of naar links om de app te zoeken die u wilt stoppen. Je kunt de criteria voor het openen van apps wijzigen in het paneel ‘Beveiliging en privacy’ in Systeemvoorkeuren. Je kunt een app ook van het internet downloaden of vanaf een schijf installeren. Zie Apps installeren en verwijderen. Je kunt de apps die je met je Apple ID hebt aangeschaft ook op andere apparaten installeren. Informatie over het gebruik van verwijderprogramma’s vind je in het gedeelte Apps installeren, bijwerken en verwijderen. Je account wordt weergegeven met al je aangeschafte apps.

Develop Apple Apps: Learn Mac & iOS App Development, Xcode & Swift – SitePoint

Develop Apple Apps: Learn Mac & iOS App Development, Xcode & Swift.

Posted: Mon, 16 May 2022 07:00:00 GMT [source]

Als ‘Delen met gezin’ is geconfigureerd, kan het gezinshoofd de aankopen bekijken en goedkeuren van gezinsleden die jonger zijn dan een bepaalde leeftijd. Zie ‘Vraag om te kopen’ voor een kind inschakelen.

Deel Je App Met Mensen Over De Hele Wereld

Onze redacteuren zetten elke dag nieuwe verhalen online, van exclusieve wereldpremières tot interviews achter de schermen. Geef aan of nieuwe apps zowel op het beginscherm als in de appbibliotheek moeten worden gezet, of alleen in de appbibliotheek. Wanneer je nieuwe apps downloadt uit de App Store, kun je deze zowel in het beginscherm als in de appbibliotheek, of alleen in de appbibliotheek zetten. € 4,99/maand na afloop van gratis proefperiode.

  • Elke dag beoordelen moderators over de hele wereld hitlijsten in de App Store op kwaliteit en juistheid.
  • Deel een daarvoor in aanmerking komend App Store-abonnement met andere gezinsleden in je Delen met gezin-groep.
  • De volgende keer dat u de app of de daaraan gekoppelde website bezoekt, kunt u ‘Log in met Apple’ selecteren om opnieuw in te loggen of een nieuwe account aan te maken.
  • En alles is optimaal beveiligd, zodat je apps klaar voor gebruik zijn.
  • Ons wereldwijde redactieteam zorgt dat het aanbod in de App Store perfect aansluit bij het device van de mensen die op zoek zijn naar apps.

Stem de productpagina van je app af op verschillende doelgroepen. Meer over Stem de productpagina van je app af op verschillende doelgroepen. Stem de product­pagina van je app af op verschillende doelgroepen. Meer over Test per onderdeel hoe de productpagina van je app presteert.

Bepaal of u een Mac met Apple Silicon gebruikt en download vervolgens de iPhone- of iPad-app opnieuw op uw Mac. Xcode Cloud brengt tools voor ontwikkelaars in de cloud samen. Hierdoor kunnen Apple ontwikkelaars samen apps bouwen, geautomatiseerde tests parallel uitvoeren, apps leveren aan testers en feedback van gebruikers beheren. Zo wordt samenwerken nog makkelijker. Of je nu naast je team zit of aan de andere kant van de wereld. Zodra Apple nieuwe technologie en functionaliteit uitbrengt, zijn alle nieuwe functies automatisch beschikbaar voor je apps. Met ons uitgebreide pakket gratis tools en frameworks kun je bijzondere apps maken voor iOS, iPadOS, macOS, tvOS en watchOS.

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden. Krijg hulp bij apps die u hebt aangeschaft of gedownload in de App Store en die niet door Apple zijn gemaakt. Bekijk, koop en download apps voor de iPhone, iPad, Mac, Apple TV of Apple Watch in de App Store. Mocht het voorkomen dat je een probleem hebt, dan kun je dit rechtstreeks rapporteren vanaf de productpagina van de app in de App Store. Elke dag beoordelen moderators over de hele wereld hitlijsten in de App Store op kwaliteit en juistheid. Meer over Alle apps moeten voldoen aan onze richtlijnen.