In 5 Stappen Je Eigen WordPress Website Met Strato

Waarom Bij Webbouwers Je WordPress Website Laten Maken?

WordPress zien we als een middel en niet als een oplossing. Wij passen ons niet aan op WordPress, woocommerce maar laten WordPress zich aanpassen op ons. Een WordPress dashboard dat nóg slimmer is.

Drie belangrijke componenten in onze WordPress websites Een bestaand thema aanpassen? Onze ervaren WordPress specialisten ontwerpen WordPress web sites website maken & WordPress webshops met een volledige focus op de eindgebruiker. Dat past niet in een standaard thema, dus we gebruiken altijd maatwerk.

Alle waardevolle informatie op één plek. We geven je inzicht in hoe goed je website ervoor staat.

Tijd besparen door content material management toegankelijk te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat content administration eenvoudig en snel moet kunnen. Daarom geloven we in een schone en duidelijke structuur aan de achterkant van onze websites.

  • Wees niet bang dat je een pakket neemt die te klein voor jou is.
  • Klik op “Get plan” bij het pakket dat je wilt hebben.
  • Je hoeft alles hierboven niet direct te snappen, maar het zijn meerdere handige features die je graag bij ieder hostingbedrijf zou willen krijgen.
  • Dagelijkse again-ups, super handig voor als er iets fout gaat;

Daarnaast heb je inzicht in je hostingverbruik en kun je direct contact opnemen met onze helpdesk. Rechtstreeks vanuit jouw WordPress Dashboard. We zijn méér dan een WordPress website WordPress hosting bureau.