Is Er Leven Na Magento?

Wil je een Magento 2 webshop laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op Succesvolle cases met enorme groei

We kunnen blind uit de voeten met Magento-themes, extensies, systeemkoppelingen, onderhoud en internet hosting. Development, onderhoud én internet magento hosting hosting E-commerce is techniek, marketing, strategie, design en content.

  • Bedrijven als KLM, PostNL en ANWB gebruiken allemaal Magento, dus wie voor een Magento-webshop kiest, bevindt zich in goed gezelschap.
  • Fulfilment, marketing, logistiek, financieel: al deze datastromen haal je met Magento makkelijk uit één centraal systeem.
  • Proud Nerd is trotse partner van Magento, ook wel het meest gebruikte ecommerce-platform in Europa.

Magento is een van de meest effectieve platformen voor het ontwikkelen van webshops in alle soorten en maten. Het gebruiksvriendelijke CMS is geschikt voor iedereen die resultaat wil boeken met een Magento 2 webshop. Dé companion freelance voor jouw Magento 2 webshop Stimmt is jouw companion voor een Magento 2 webshop op maat.

Zoek je ook andere specialisten? Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie. Neem contact op Bel mij terug

Magento 2 webshop Ter Steege Magento is een e-commerce platform waarmee krachtige webshops kunnen worden gebouwd. Bedrijven die Magento 2 webshops laten ontwikkelen, kunnen het platform tot in de kleinste details op maat laten aanpassen. Een Magento webshop is gemaakt op de groei.

Strategie, Webshop En Online Marketing Voor State Of Art

Het biedt tools om meer verkeer aan te trekken, conversie te verhogen én klantloyaliteit te creëren en te behouden. Het is een schaalbaar platform dat stapsgewijs mee kan groeien met het succes van je organisatie. Een magento webshop webshop is een open supply platform, wat betekent dat de bronnen voor het systeem openbaar zijn voor iedereen. Dit brengt veel voordelen met zich mee, zoals het feit dat iedereen Magento functionaliteiten kan ontwikkelen. Dit betekent dat er een enorm aanbod aan koppelingen en extensies beschikbaar is om jouw Magento webshop compleet en eigen te maken.