Lease Zwaar Materieel » Beequip Mkb Gear Lease

Interessant Voor Ondernemers

Triodos Bank kan kredieten verstrekken dankzij het geld van onze spaarders en beleggers. Wij zoeken een goede verhouding tussen het risicodragend vermogen en het deel dat wij financieren. Hoe groot jouw eigen deel moet zijn, verschilt per branche en onderneming en wordt bepaald door verschillende factoren. De relatiemanager bij Triodos Bank vertelt je hier graag meer over. In ieder geval geldt: hoe meer risico bij een krediet, hoe meer financiële betrokkenheid we van jou en andere betrokkenen verwachten. Sluit je een zakelijk krediet bij ons af?

Bekijk de mogelijkheden. Is Triodos Bank je ‘huisbank’ en wil je als gevolg van de coronacrisis een lening van minimaal € 10.000 en maximaal € 50.000? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de tijdelijke regeling Klein Krediet Corona. Bekijk de voorwaarden en overige informatie.

Om erachter te komen of we bij elkaar passen, hanteren we de handige guidelines hieronder. Voor een krediet van minder dan € 50.000 verwijzen we je graag naar onze financieringspartners.

Financiering Voor Bedrijfsmiddelen

We vragen om bewijs dat je afnemers en leveranciers hebt. Welke partijen willen jouw product kopen of je dienst afnemen en waar blijkt dit uit? We financieren producten en diensten pas als we zeker weten dat er vraag naar is. We verstrekken alleen kredieten aan initiatieven of ondernemingen voor een duidelijk en concreet doel. Denk aan de financiering van materialen, panden, machines of land. We financieren ook overnames als deze bijdragen aan de duurzaamheid van de onderneming op lange termijn.

We financieren alleen ondernemingen die een sociaal-maatschappelijke, culturele of ecologische meerwaarde hebben. Dit previous bij onze missie. Bekijkmeer informatie over de sectoren, producten en diensten die we wel en niet financieren. We financieren ondernemingen met een afgerond product dat klaar is om op de markt te brengen of al op de markt gebracht is. Dit magazine natuurlijk ook een dienst zijn. We financieren geen productontwikkelingen.

Dan kun je rekenen op een marktconforme rente. Bij de uiteindelijke kosten spelen je risicoprofiel en de duurzame impact van je onderneming ook een rol. Als sociale ondernemer kun je ook gebruik maken van de EaSI Borgstelling. Dit is een Europees initiatief om ondernemers met een sterke sociale impact zakelijke lening aanvragen te ondersteunen. Wat zijn de kosten van een zakelijke lening?

Checklist voor een zakelijk krediet bij Triodos Bank Onderstaande punten geven je een eerste indruk waar wij op letten bij het verstrekken van een zakelijke lening: Je onderneming heeft een positieve impression op sociaal, cultureel of ecologisch gebied Het product of dienst is klaar voor de markt Er is bewezen vraag naar het product of dienst Het financieringsdoel is duidelijk Meer informatie over de checklist

Financiering Voor Zzpers

Een zakelijk krediet bij Triodos Bank is maatwerk. Dit geldt ook voor de kosten die eraan verbonden zijn, zoals rente, provisie, kosten voor behandeling en een eventueel vervroegde aflossing.

Onderneem met hart én hoofd Neem dan contact met ons op over de realisatie van je plannen. Met ons krediet ondersteunen we ondernemers die bijdragen aan een betere wereld.