Magento 2 Myparcel Gebruikershandleiding

Je kunt met magento hosting een full en uitgebreide webwinkel starten. Met Magento heb je volledige controle over het design en alle functionaliteiten die je in je webshop wilt hebben. Tevens beschikt Magento over een uitgebreide betaal module die zeer eenvoudig te gebruiken is.

De Magento Specialist Voor Ambitieuze Merken

Voorbeelden van betaalmogelijkheden binnen Magento zijn iDeal, Mastercard, Maestro en VISA. Zoals al eerder werd gezegd is Magento een open supply webshop eCommerce-systeem.

Dé Connector Voor Magento 1 & 2!

De meeste webhosting suppliers die Magento hosting aanbieden installeren Magento op je server wanneer je deze aanschaft. “De meeste”, lees dus eerst goed de product pagina van de desbetreffende Magento internet hosting aanbieder. Mocht je er toch niet uit komen dan zijn er altijd fora als Magento.nl die je kunnen helpen.

  • De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak.
  • Of daar nu 2 of four uur voor nodig is.

Vergelijk goedkope domeinnaam providers! We willen je er wel op attent maken dat wanneer je een Magento hosting afsluit enige technische kennis een vereiste is. Je hoeft er geen webmaster voor te zijn maar het is verstandig om je er eerst goed in te verdiepen voordat je zomaar een webwinkel start met Magento.

Toch dien je de nodige voorbereidingen te treffen voordat je zomaar start met een webshop. Voordat je zomaar een magento internet hosting afsluit en begint met Magento willen wij je graag helpen eerst wat voorbereidingen te treffen. In ons artikel “Eigen Webshop beginnen” lopen wij enkele stappen door zodat je op een juiste manier begin met je webshop.

Wanneer je Magento gaat installeren dan is dit dus helemaal gratis en zijn er nergens kosten aan verbonden. Ideaal dus wanneer je een kleine webwinkel wilt starten vanuit huis. Wanneer je geïnteresseerd bent in een uitgebreide uitleg over Magento dan raden wij je aan ons artikel “Wat is een Magento Webshop” te lezen. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond en veel mensen denken er erg gemakkelijk over en willen ook een webshop.

Yourhosting maakt gebruik van VPS servers bij Magento hosting. Met de hoogstaande kwaliteit van VPS hosting zorg je ervoor dat je Magento webwinkel altijd optimaal functioneert. Magento is een zeer populaire en professionele open source magento eCommerce-systeem.