Op Zoek Naar Een Super Sterke WordPress Website? WordPress Of Custom? We Provide

Te Veel Plugins Installeren

Een groot voordeel van WordPress is dus de gebruiksvriendelijkheid. De beheeromgeving is logisch ingericht en de foundation zal je je snel eigen kunnen maken. Daarbij is het eenvoudig om doormiddel van plugins extra functionaliteiten aan de web site toe te voegen.

Koppel Al Je Berichten En Pagina’s Aan Sociale Netwerken, Gedoseerd!

Zo is het niet mogelijk om plugins te installeren en draaien niet alle thema’s op een WordPress.com account. WordPress.com is een perfecte oplossing voor een persoonlijke web site of bijvoorbeeld een hobbymatige weblog. De basis van WordPress ligt eigenlijk in 2001.

Qua design is het ook heel erg uitgebreid. Zonder enige technische kennis kan je de stijl en kleuren volledig naar eigen wens inrichten. Je kiest voor een thema en previous kleuren, lettertypes en emblem’s eenvoudig naar eigen wensen aan. Juist vanwege deze opties en het gebruiksvriendelijke systeem is WordPress meest gebruikte CMS ter wereld.

WordPress is dus enorm populair. Dat komt omdat het enorm gebruiksvriendelijk is, overal ter wereld wordt gebruikt en super schaalbaar is. Daarnaast ben je met een WordPress website ook gewoon enorm flexibel als je bijvoorbeeld wisselt van webdesign bureau of ontwikkelaar. Er zijn heel veel mensen die er mee om kunnen gaan, maar het is ook goed te doen om jezelf de foundation WordPress eigen te maken.

Hulp Nodig Met Je WordPress Website?

Er zijn twee varianten van WordPress. Als je nog niet bekend bent met WordPress, vraagt je jezelf misschien af ​​wat het verschil is tussen WordPress.org en WordPress.com. Het grootste verschil tussen WordPress.com en WordPress.org is wie daadwerkelijk jouw web site WordPress hosting host . Met WordPress.org , host je jouw eigen blog of website. WordPress.org bevat de gratis WordPress-software program die je kan downloaden en kan installeren op je eigen webserver .

De WordPress.org variant is een perfecte oplossing voor een professionele web site voor een bedrijf of organisatie. WordPress.com zorgt voor de hosting WordPress. Je hoeft geen software program te downloaden, te installeren en te configureren. Wel ben je met WordPress.com wat beperkter in de mogelijkheden.