Waarom Je Niet Moet Overstappen Naar Magento 2

three) Verbeteringen van de klantervaring Zelfs de klantervaring is aanzienlijk verbeterd met Magento 2 om de “pijnpunten” te verminderen die verantwoordelijk zijn voor klanten om de webwinkel te verlaten. Met behulp van deze verbeteringen is het winkelen nu makkelijker en sneller voor de klanten. bestandsstructuur is vereenvoudigd voor thema’s, extensies en verschillende andere toepassingen. Met Magento 1 moest u de code van een thema of extensie op veel verschillende plaatsen in de bestandsstructuur hebben.

Hoewel er voldoende bedrijven zijn die een webwinkel voor je kunnen maken vragen deze bedrijven vaak flinke bedragen voor hun diensten. Als je een mooie Magento webwinkel op maat wil laten maken dan ben je al gauw een grote investering verder. Als je internet begint met on-line verkopen kan je daarom beter kiezen voor een licentie aanbieder.

Afhankelijk van de groeiambities van een webwinkel, wordt er ook gewerkt met Open Source en Magento Commerce. Hierbij wordt dan goed gekeken naar wat er nog hergebruikt kan worden van wat er al een keer ontwikkeld is. Afhankelijk van de processen van een organisatie kan in sommige gevallen Magento als Headless oplossing en/of PWA ( Progressive web app ) geïntegreerd worden. Zitten er ook nadelen aan Magento?

We hebben een speciale pagina met meer informatie voor mensen die een webshop willen laten maken. Het installeren neemt behoorlijk wat tijd in beslag. De foundation heb je binnen een middag wel staan, maar dan begint het pas. Je moet veel verschillende dingen instellen en diverse e-commerce tweaks toepassen.

Stel je hebt in de afgelopen jaren een grote webshop laten bouwen in Magento 1, dan moet je in de komende jaren wel over naar Magento 2. Dit kan veel complexiteit en kosten met zich meebrengen. Een groot nadeel is dat je geen assist krijgt van het bedrijf Magento zelf.

Doordat Magento wereldwijd wordt gebruikt dien je hem eerst volledig te tunen naar de Nederlandse markt. Je hebt behoorlijk wat kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Ik raad dan ook aan aan om de installatie uit te besteden. Via Google kun je various bedrijven vinden die dit voor je kunnen doen.

Met de nieuwe launch is er nu één enkele map met alle benodigde codes voor extensies. Dit maakt het voor een gebruiker zeer eenvoudig magento hosting om extensies aan te passen of te verwijderen. Hoewel het migratieproces moeilijk kan zijn, zijn er bureau’s die hierin gespecialiseerd zijn.

Magento 1 & 2 zijn free of charge te downloaden echter komen er veel meer kosten bij kijken. Als je niet oppast ben je al snel meer dan € 1.500 per jaar kwijt voor de Open Source variant. Deze kosten zitten hem dan in Plugins / Hosting & Uitbreidingen.

Migreren Van Magento 1 Naar Shopware 6

Proud Nerds is een voorbeeld van een magento specialist. Zij specialiseren zich in personalised shopping experiences en kwalitatief hoogstaande Magento ontwikkeling. Met andere woorden: er wordt naast de technische ontwikkeling ook meegedacht in het creatieve proces en gekeken naar innovatieve oplossingen.