Webshop Magento

Je kan na de installatie direct inloggen in het systeem om de configuratie aan te passen en de webwinkel in te richten. Heeft het pakket goede ondersteuning? Aan Magento is gebouwd door ontwikkelaars uit vele landen, eventuele problemen met het pakket worden dan ook snel ontdekt en gepatched. De updates worden free of magento hosting charge beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen. Is het mogelijk mijn Magento webhosting pakket te upgraden?

Ik ben professioneel begeleid en Argeweb heeft ons bedrijf pro-actief benadert om meer data te geven. Ik word vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen/wensen worden op professionele manier behandeld. Een helpdesk die ook echt helpt. Bij telefonisch contact krijg je snel iemand aan de lijn met verstand van zaken. We hoeven maar te bellen en worden zo snel mogelijk geholpen.

Veel webshops maken op dit moment nog gebruik van Magento. Is het mogelijk om Magento magento webshop 2 te hosten? Heb je hulp nodig bij de installatie en configuratie van Magento 2?

Themes Voor Magento Webshops

Neem contact op met de servicedesk. Om Magento op je webhosting pakket te krijgen dien je een handmatige installatie te doen. Mocht je daar niet uitkomen, helpt onze servicedesk je daar graag mee.

Even een domein en webhosting erbij. In een dag geregeld en als er wat mis gaat, is de klantenservice top. Prijs prestatie verhouding is great! Men is altijd bereid om een stapje further te maken!

Kundig personeel dat probeert mee te denken. Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met het verschil dat je Magento direct voorgeinstalleerd staat. Je krijgt dus exact e-commerce dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen Magento webshop. Hoe optimaliseer ik mijn webshop?

  • Overstappen naar andere webshop software
  • Helpt webwinkels succesvol te worden sinds 2010
  • De Europese b2c e-commerce markt groeide met 14% tot 423,8 miljard euro omzet.

Magento is een uitgebreid en professioneel webshop CMS. Het is een open-supply ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online webshop.