WordPress Handleiding

NEEM CONTACT OP MET SMARTDATA AGENCY Ondernememingsnummer: BE0698.924.293 Met behulp van cookies kunnen wij onze diensten leveren. Als je gebruikmaakt van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. WordPress web site laten bouwen?

Door de gebruiksvriendelijke opzet hoef je als eindgebruiker geen kennis hebben. Je hoeft niets weten van programmeertalen, databases of HTML om je web site wordpress webshop te kunnen vullen en onderhouden.

Wil jij een WordPress web site laten maken door ons? WordPress is het CMS waarop we bij Nordique vanaf dag 1 onze web sites bouwen. Meer dan 60 miljoen websites wereldwijd zijn gebaseerd op dit populaire en gebruiksvriendelijke beheersysteem.

Hiermee kun je een website maken én onderhouden. Toen het systeem werd gelanceerd kon je er een eenvoudig weblog mee maken. WordPress is echter inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig systeem. Geschikt voor het bouwen van iedere web site. Steeds meer bedrijven en merken zetten het in voor hun web site.

Handige WordPress Plugins Installeren

  • Zodra je een bericht voor je blog aanmaakt en je een categorie vergeet in te stellen, dan wordt gebruik gemaakt van de standaard berichtcategorie.
  • Standaard berichtformaat: Het verschilt per thema welke berichtformaten beschikbaar zijn.
  • Iedere e-mail die via dit e-mailadres binnenkomt zal worden geplaatst als bericht.
  • Het is dus heel belangrijk om dit e-mailadres geheim te houden.
  • Het mailadres moet verbinding maken met de POP3-server van je internet hosting provider.

We helpen je ook om deze op een goede veilige manier te exploiteren. Samen halen wordpress webshop we het maximale eruit. WordPressis een zogenaamd Content Management Systeem.

Wat Is WordPress Webhosting?

Daarmee is dat het meest gebruikte en ondersteunde CMS ter wereld. Nordique is gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke websites. We hebben ervoor gekozen om voor elke website WordPress te gebruiken als basis. Daardoor zijn onze websites eenvoudig en efficiënt te beheren. Bovendien kunnen we daardoor relatief snel mooie en dus goed beheerbare websites maken.

Met behulp van dit populaire CMS hebben we in de afgelopen jaren al meer dan honderd nieuwe websites gebouwd. We hebben ruime ervaring met het realiseren van sterk uiteenlopende klantwensen. Bovendien zijn we bovendien gespecialiseerd in veiligheid. We bouwen niet alleen je web site WordPress hosting.