WordPress Handleiding Voor Beginners

We moeten nu aangeven dat de pagina die we Blog hebben genoemd het blog moet worden. En dat de pagina die we Home hebben genoemd onze homepage wordt. Vink bovenaan de tweede optie aan.:Een statische pagina Als je nu jouw website woocommerce bezoekt, dan zie je waarschijnlijk wat vreemds aan het menu.

Schermnaam Wijzigen Van Een Gebruiker

En nu hebben het eerste punt van onze to-do lijst afgestreept. Stap 5: De eerste pagina’s van jouw eigen website Het draait op dit second alleen even om het aanmaken van de pagina’s, later mag je ze vullen.

Zo krijgt een nieuwe blogpagina bijvoorbeeld de volgende URL: zonnigedag.nl/? We kunnen niet zien waar de pagina over gaat. Dit gaan we veranderen naar een ‘schone’ en zoekmachine vriendelijke URL. En dit is heel makkelijk aan te passen. Klik op het menu-merchandise Instellingen en ga daarna naar Permalinks.

Al met al duurt dit ongeveer vijftien minuten. Laten we beginnen met het leggen van een solide basis. WordPress hosting Een schone, zoekmachine vriendelijke, URL WordPress geeft nieuwe pagina’s vrij onduidelijke URL’s.

Gratis Stap Voor Stap “wordpress Website Maken” Handleiding Met Video

  • Stel, je wilt een plugin voor social media buttons installeren.
  • Voor elke functionaliteit kunnen er meerdere, soms wel tientallen of honderden, plugins zijn.
  • Zoek dan bijvoorbeeld op ‘Best Social Media button WordPress plugin’.
  • Het is daarom slim om informatie in te winnen over de beste plugins voor een bepaalde functie.

We doen dit omdat we dan direct kunnen bespreken hoe we een menu aanmaken, vullen en indelen. We hoeven de pagina’s alleen aan te maken. Klik rechtsboven op de blauwe knop Publiceren. Doe dit voor alle vier de pagina’s.

Vink dan Berichtnaam aan en klik op wijzigingen opslaan. Maak je bijvoorbeeld een pagina aan met de titel “Advocaat Utrecht”, dan website maken wordt de URL automatisch: zonnigedag.nl/advocaat-utrecht. En zo kan de lezer direct aan de URL zien waar de pagina over gaat.