WordPress Hosting Bij Yourhosting

Voor de zoekmachine optimalisatie van je website is de Yoast SEO woocommerce uitstekend geschikt. Van deze plugin maak ik zelf ook gebruik.

Hieronder zie je de pagina met de algemene instellingen van WordPress alvast in het Nederlands. Op de afbeelding kun je zien hoe ik het heb ingesteld. Onder de afbeelding zal ik precies uitleggen hoe jij dit kunt instellen en wat het doet. Sitetitel: Hier kun je de titel van je website invullen.

WordPress instellingen: Algemeen In eerste instantie zal alles in het Engels staan, maar we gaan dit uiteraard direct omzetten naar de Nederlandse taal. Om dit te doen moeten we naar “General -> Settings” (in het Nederlands Instellingen -> algemeen).

Herstel In Twaalf Stappen Je Gehackte WordPress Website

Deze titel wordt links bovenaan getoond als je bent ingelogd. Tevens kan dit gebruikt worden door Yoast web optimization WordPress website als sitetitel. De sitetitel is eigenlijk gewoonweg de naam van je website.

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, kun je op “Complete” klikken om de WordPress starter te voltooien en de plugins te laten installeren. Je komt vervolgens uit in het dashboard van WordPress.

De derde optie die je hier krijgt is OptinMonster. Een betaalde plugin die je 30 dagen free of charge kunt gebruiken. Ik zou deze nog niet direct inschakelen. In de toekomst is deze plugin wel zeer handig om je mailinglijst op te bouwen voor je nieuwsbrief.

  • WordPress is het populairste en meest flexibele free of charge CMS ter wereld.
  • Laten we beginnen met een hostingpakket waar alles erop en eraan zit.
  • De software die wij gaan gebruiken is WordPress.
  • Meer dan 50% van alle web sites met een CMS gebruikt WordPress.

Wat ik je wel kan vertellen is dat een contactformulier op iedere web site van toepassing is. Selecteer dus Contact Form en eventuele additional plugins die je wilt gebruiken en klik op “Continue”. Je krijgt nu de mogelijkheid om various WordPress hosting “advertising” plugins te installeren. Wanneer je de statistieken wilt bijhouden van je website, dan is Google Analytics vaak de beste keuze. Deze kun je hier dan ook selecteren.