WordPress Installeren Op Een Webhostingpakket

Toch kun je niet volledig free of charge een web site maken. Je hebt namelijk wel een domeinnaam en internet hosting nodig.

Voor deze website is de domeinnaam webtalis.nl. Als je WordPress hosting naar Google wilt gaan, dan ga je naar de domeinnaam google.nl.

  • Begin vandaag nog met het bouwen van je eigen WordPress website
  • Zelf een WordPress website maken – een free of charge stappenplan voor beginners
  • Medior Linux engineer Puppet OpenStack Linux
  • WordPress.com verhuizen naar WordPress.org

Het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen en je hebt als eindresultaat een professionele goed uitziende website. Ik zal je daarnaast ook tips geven over hoe je jouw website naar het volgende niveau kunt tillen. Heel veel plezier met een eigen WordPress website maken! Mocht je ergens vragen over hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Laten we nu direct starten met het maken van een website!

Dit is een stap voor stap handleiding over hoe je een web site kunt maken met WordPress. Ik heb alles verdeeld in verschillende stappen. Ik zal je meenemen vanaf het begin tot het einde.

In je browser ziet dit er als volgt uit: Naast een domeinnaam hebben we ook nog web site hosting nodig.

Een Thema Of Builder Kiezen

Hieronder volgt de inhoudsopgave, zodat je direct naar een onderdeel kunt die je wilt bekijken. Je kunt de inhoudsopgave ook gebruiken om op een later second WordPress verder te gaan met waar je gebleven was tijdens het maken van je website.

Eén van de meest gemaakte fouten bij newbies is het kiezen van een verkeerde website platform. Gelukkig ben je hier en zal je deze fout niet maken. Wanneer het aankomt op het maken van een goede professionele website, dan is de zelf-gehoste WordPress.org de beste keuze. Je kunt hier kiezen uit duizenden designs en extra functionaliteiten, waardoor een web site maken in allerlei varianten mogelijk is. De software WordPress is free of charge en voor iedereen te downloaden.

Hoe Je Kunt Zien Of Een Website Op WordPress Draait

Wat is een domeinnaam en webhosting? Een domeinnaam is een webadres op het web. Dit is wat gebruikers moeten invoeren om je web site website maken te bereiken.