WordPress Webshop Bouwen

Samenvatting Woocommerce WordPress Webshop

Laat je informeren en inspireren door leerzame video’s, informatieve artikelen en interessante praktijkcases. DienstenZoekmachine optimalisatieZoekwoorden Het bewijs is afgelopen jaar geleverd.

Met WordPress is het mogelijk een flexibele webshop te bouwen in de stijl van de web site. Hier hangt een mooi prijskaartje aan huge. Bedenk van te voren goed wat uw doelstelling is en welke producten u wilt gaan verkopen. Er zijn veel mogelijkheden en de indeling is gemakkelijk aan te passen. Maar een juiste voorbereiding is toch altijd het halve werk.

  • Alles gaat stap voor stap.
  • Ik zag dat er een paar plugins geüpdatet moesten worden, dus dat deed ik eerst.
  • En zo ziet de productpagina die we al gemaakt hebben eruit.
  • Ik zou zelf nu gewoon alles proberen te negeren.
  • Het komt allemaal wel goed.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy een afbeelding van / toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy. Ik ben op de hoogte van, en ik ga akkoord met de privateness- en cookieverklaring. Hostnet Academy is dé plek om meer te halen uit jouw onderneming.

Jordy was tot voor kort werkzaam als grafisch vormgever en UX-designer bij Hostnet. Naast zijn werk, houdt Jordy zich al enige jaren bezig met het ontwikkelen van WordPress-web sites WordPress website.

Starten, Webwinkel, WooCommerce, WordPress Er zijn nog geen reacties. Praat mee over dit onderwerp Reactie annuleren

Winkels die de juiste ondersteuning bieden vanuit een webshop hebben betere resultaten behaald dan collega’s zonder webshop. De on-line omzet groeit gestaag door, terwijl de traditionele omzet stagneert of zelfs ver terug loopt. Maar let op, online WordPress hosting verkopen schept óók verwachtingen bij uw klanten. Zorg dus voor een juiste verwerking van de opdrachten en blijf altijd helder in uw communicatie naar klanten toe. Dán heeft het opzetten van een webshop in WordPress zeker kans van slagen.

Dit komt doordat de bestelpagina’s eenvoudig en zonder grafische uitspattingen worden getoond. Het bestellen van een product is voor bezoekers eenvoudig. Maak je site WordPress met een WordPress-pakket van Hostnet. Inclusief installatie en andere further’s.

WooCommerce voor beginners: installatie en basisinstellingen Ontdek de voor- en nadelen van stockfoto’s 5 tips om de klantgerichtheid van je webwinkel direct te vergroten