WordPress Webshop Laten Maken

Neem eens een kijkje bij Nomadik Tents, een van onze instances die al jaren goed draait op WordPress! Wat wij als webshop ontwikkelaar te bieden hebben

  • Ik heb ‘Show web page title’ uitgezet en de ‘Page Title Style’ aangepast.
  • Ik kan de tekst veranderen bij ‘Page Title’, maar ik heb besloten dat ik helemaal geen titel wil.
  • Blijkbaar kunnen we vrij veel aanpassen in het ‘meta choices’-gedeelte.

WordPress Webshop Laten Maken: Wat Kost Dat?

Een professionele webshop of web site laten maken? Webelephant is jouw online website bouwen advertising specialist.

Je krijgt op je webshop of website te maken met dataverkeer, additional plug-ins die nodig zijn . Verder heb je te maken met templates die standaardontwerpen zijn die niet altijd hoeven aan te sluiten bij wat jij zoekt in jouw webshop of web site website bouwen. Daarnaast is voor goed onderhoud een goede updatemethode essentieel (ook voor de plug-ins).

WordPress is in eerste instantie ontwikkeld zodat je eenvoudig een website kan maken. Net als Magento is WordPress een open-supply-systeem, WordPress hosting wat inhoudt dat specialisten over de hele wereld mee kunnen helpen aan het ontwikkelen van het systeem.

Bij ons laat je een webshop of web site maken met uitstekende SEO resultaten. Wij helpen jou je WordPress te transformeren van een leuke weblog naar een veel gezochte professionele website in de zoekmachines. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en we helpen je op weg. Wij kunnen bij Webelephant zelfs custom API koppelingen voor je maken!