WordPress Website Of Webshop Bouwen? Nordique In Groningen Helpt

Daarom sponsoren wij WordCamps, WordPress Meetups en helpen we soms als vrijwilliger of spreker bij dit soort evenementen. Een logische vraag is: als WordPress zo geweldig en populair is, wie gebruikt WordPress dan? Er zijn nogal wat web sites WordPress hosting die WordPress gebruiken, waaronder ook wij (WPLounge.nl). Van ons heb je misschien nog nooit gehoord, maar van het Witte Huis, The Rolling Stones en Microsoft waarschijnlijk wel :-). Microsoft heeft een WordPress blog

WordPress Instellen

Het installeren van WordPress is bijvoorbeeld een kwestie van vijf minuten . Doordat zo veel mensen WordPress gebruiken, is het nooit moeilijk om iemand te vinden die kan helpen met je web site. Zo kun je een vraag stellen op het officiële WordPress-forum. Ook is de kans groot dat een simpele zoekopdracht in Google jouw vraag beantwoordt. Misschien kom je wel op WPLounge.nl terecht, want wij bloggen al sinds 2012 over WordPress :-).

Zo hebben wij op WPLounge.nl bijvoorbeeld een free of charge WordPress handleidingwaarin je alles leert over het bouwen van een WordPress-web site. WordPress is bovendien heel makkelijk om te gebruiken. Als je een beetje handig bent met computer systems dan is het leren van WordPress een fluitje van een cent!

Wat zijn WordPress Custom Fields Een website van Kliq Internet WhatsApp-knop toevoegen aan WordPress: Top 5 plugins van oktober 2020

Er zijn veel verschillende redenen om WordPress te gebruiken voor je website of weblog. We zetten er een paar op een rij. Eén van de grootste voordelen van WordPress is dat het free of charge en open supply is.

WordPress is het populairste systeem voor het bouwen van een web site. Doordat WordPress door zoveel mensen wordt gebruikt is het ook heel makkelijk om aan informatie over WordPress te komen.

Mijn web site verbeterenMijn website verzekerenWordPress eBookWordPress Support Wat is het verschil tussen een WordPress bericht en pagina? WhatsApp-knop toevoegen aan WordPress: Top 5 plugins van 2020 Standaard WooCommerce shortcodes voor je WordPress-webshop

Dit houdt in dat je nooit zult hoeven betalen om WordPress te gebruiken. Er zijn natuurlijk wel andere kosten , maar voor WordPress betaal je niets. Lees ook: Hoeveel kost een WordPress-website? Doordat WordPress zo populair is, zijn er ook veel verschillende uitbreidingen beschikbaar, zowel free of WordPress charge als betaald. Zo zijn er duizenden free of charge WordPress plugins waarmee je allerlei functionaliteiten kunt toevoegen aan je website.

Meertalige Website

WordPress is niet voor niets zo populair: het is ontzettend makkelijk om WordPress te gebruiken. Zeker vergeleken met andere Content Management Systemen is WordPress een makkie!

Dan gebruik je de free of charge plugin WooCommerce. Installeer gratis de Yoast search engine optimization-plugin. En zo zijn er nog veel meer plugins, themes en andere software WordPress program die WordPress uitbreiden met extra functionaliteit.